forari puturi profesionale, logo
puturi apa, forari, personal calificat, tehnologie moderna puturi apa, forari, personal calificat, tehnologie moderna puturi apa, forari, personal calificat, tehnologie moderna

Cine suntem si ce facem?

Suntem o echipa experimentata in care puteti avea incredere!

Lucram cu instalatie de foraj (inclusiv accesorii si scule), de fabricatie germana (noiembrie 2008), extrem de versatila.

Putem, asadar, adapta sistemul de foraj la cerintele obiectivului urmarit (percutant, percutant-rotativ la la forajul pentru studii geotehnice, rotativ hidraulic pentru celelalte tipuri de foraje).

Instalatia de foraj, cu maxima putere (comanda si design speciale) concentrata intr-un gabarit foarte redus, cu deplasare pe senile din cauciuc, ne permite sa atingem si locatii foarte greu accesibile si sa manevram in spatii reduse, in ideea protejarii terenului de amplasare.

Tehnologia, know-how-ul, ca si calificarea si experienta de care dispunem, ne permit sa lucram la standarde europene privind calitatea, acuratetea lucrarilor, viteza de executie, incadrarea in norme severe de protectie a mediului.

Profesional, echipa de lucru este condusa de un maistru de foraj cu o impresionanta experienta, iar pentru ca fiecare foraj este o investigatie intr-un pachet de roci complex, cu caracteristici si comportament specifice, un inginer geolog-geofizician specializat in hidrogeologie, proiecteaza si si dirijeaza toate aceste investigatii.

Know-how-ul, experienta, specializarile contactele directe cu intreprinderi si institutii din tara de specialitate, dar si cu grupul german German Water &Energy (G.W.E.), sunt o carte de vizita pentru noi.


despre noi, ce facem cu e ne ocupam - forari puturi
Copyright © 2009 Forari-puturi | Toate drepturile rezervate
TRAFIC TRIPUL - Directo Web